Property Advice ekspanderer til Sjælland med ny Senior Advisor

Property Advice ekspanderer til Sjælland med ny Senior Property Advisor, som sammen med Heine Jensen er ansvarlig for at etablere en stærk afdeling af Property Advice. Vi følger op på strategien om at blive én af landets førende formidlere af professionelle ejendomme og udvider til Sjælland med ansættelsen af Mikkel Kronborg som Senior Property Advisor.

Mikkel er bosiddende i Roskilde og er en erfaren erhvervsmægler med baggrund i senest Newsec og Danbolig Erhverv. Mikkel er særdeles netværksskabende og er vores første rådgiver bosiddende på Sjælland. Han kommer desuden med en god byggeteknisk viden qua en lang periode som selvstændig bygmester.


Planen for udviklingen af Property Advice er at få flere rådgivere på Sjælland med speciale indenfor de fire primære professionelle ejendomstyper:  erhvervs-, investerings-, projekt- og landbrugsejendomme.


Betragter du dig selv som en erfaren og ambitiøs forretningsprofil, så tøv ikke med at tage kontakt til Heine Jensen eller Mikkel Kronborg for en drøftelse af de gode muligheder for at komme med på et godt team, med en plan om at skabe et stærkt sammenhængende og landsdækkende alternativ til de mere etablerede brands med HQ i København.


Et fysisk rådgivnings- og mæglerkontor er også på tegnebrættet og vil blive etableret, når timingen passer.


Timingen for udvidelsen har været påvirket af svære markedsforhold for formidling af erhvervsejendomme.


”Det var egentlig planen at en afdeling i København skulle have været en realitet i 2022. Derfor er det en ekstra stor glæde for mig, at vi endelig er kommet i gang og bedre kan servicere vores kunder på Sjælland ligesom vi bedre kan servicere vores gamle kunder med base i Jylland og aktiviteter på Sjælland. Mikkel Kronborg er i forvejen kendt blandt mange aktører på begge sider af Storebælt. Hans passion for at være en stærk partner for sine kunder er tydelig at mærke. Det passer godt til ånden i Property Advice.”, udtaler Heine Jensen, CEO og hovedaktionær i Property Advice.


Vurdering og strategisk rådgivning er en stor del af vores forretning. Her har vores landsdækkende kunder, fx Kompasbank også gavn af hurtigere leveringstid som følge af den nye afdeling.


Mikkel er ansat pr. 1. marts, og skulle I have lyst til at høre mere om planerne kan såvel Mikkel som Heine Jensen fanges i Cannes i forbindelse med MIPIM 2024 i dagene fra 11. marts til 15. marts.


For yderligere information er du velkommen til at kontakte Heine Jensen på hj@propertyadvice.dk eller +4521706644.

 

Property Advice ekspanderer til Sjælland med ny Senior Property Advisor

På billedet ses Heine Jensen (til venstre), CEO og hovedaktionær for Property Advice, sammen med den nyeste tilføjelse til teamet, Mikkel Kronborg. Mikkel Kronborg træder ind i rollen som Senior Property Advisor, hvilket markerer en vigtig udvidelse af Property Advice’s tilstedeværelse på Sjælland. Foto af Property Advice.