Karriere

At arbejde hos Property Advice betyder at være en del af et fællesskab af dedikerede fagfolk,
der brænder for at gøre en forskel inden for ejendomsrådgivning.

Skab din karriere hos Property Advice

Velkommen til Property Advice, hvor vi driver forretning med passion for ejendomme og dedikation til vores kunder. Som en del af vores team vil du opleve en dynamisk arbejdskultur, hvor idéer blomstrer, og hvor vi konstant stræber efter at levere fremragende resultater.

At arbejde hos Property Advice betyder at være en del af et fællesskab af dedikerede fagfolk, der brænder for at gøre en forskel inden for ejendomsrådgivning. Vi værdsætter initiativ, innovation og samarbejde, og vi støtter vores medarbejdere i at udvikle deres færdigheder og karriere.

Hvis du deler vores passion for ejendomme og ønsker at være en del af vores team, så opfordrer vi dig til at sende os en uopfordret ansøgning. Selvom vi måske ikke har opslåede stillinger i øjeblikket, er vi altid på udkig efter talentfulde fagfolk.

Du kan sende dit CV til info@propertyadvice.dk og du er naturligvis også velkommen til at ringe til Heine Jensen, CEO på telefon 2170 6644 og få en uforpligtende snak.

Vi behandler indkommende ansøgninger løbende og vil svare dig hurtigst mulig. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Har du et naturligt talent for landbrugsmægling? 


Besøg vores landbrugsafdeling for spændende karrieremuligheder inden for landbrugsmægling.

PA Landbrug

Er du interesseret i at høre mere om karriere mulighederne hos Property Advice?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring din aktuelle situation, hvor vi kan drøfte dine muligheder.

Skriv til os her

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, eller andet vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at sende os en besked via formularen herunder.