Salg af erhvervsejendomme

Vi sikrer den rette prissætning, når du vil sælge din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom. Det gør vi ved at afdække potentialet i ejendommen og ved at give dig adgang til vores store netværk af potentielle købere.

Optimer salget af din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom med Property Advice

Vi sikrer dig værdiskabende rådgivning, så du får et veldokumenteret beslutningsgrundlag i salgsprocessen. Vi skiller casen ad, opnår fuldt overblik over projektet – og værdioptimerer, så du indfrier det fulde potentiale i din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom. 

Ofte ser vi, at der er mulighed for at optimere ejendomsværdien ved at udføre tiltag, der imødekommer behovet ude i markedet. Det kan være, at du højner værdien gennem renovering, konvertering til anden anvendelse eller ved at tage ubrugte arealer i brug.

Hos Property Advice får du adgang til et hel team af erfarne ejendomsrådgivere, der ud over vores dygtige Property Advisors, tæller alt fra en bygherrerådgiver til en analysemedarbejder, der sikrer indgående kendskab til de aktuelle prisniveauer for dit lokalområde. 

Når din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom er klar til at blive sat til salg, præsenterer vi den for relevante emner i vores netværk. Derudover har vi et internt marketingafdeling der kan formidle din ejendom ud til et bredt publikum, i de rette medie kanaler. 

Ønsker du et diskret salg eller skal din erhvervsejendom annonceres?

Annonceret salgKlik for at læse mere.

Når du vælger et annonceret salg af din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom, åbner du dørene for mange potentielle købere. Vores erfarne team hos Property Advice sørger for målrettet annoncering og præsentation af din ejendom for den rette målgruppe, i de rette medier.

Diskret
salgKlik for at læse mere.

Når du vælger et diskret salg blive din erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom ikke offentlig annonceret. Vi har et stort netværk af potentielle investorer, og vi præsenterer kun din ejendom eller portefølje for relevante emner, der afstemmes i dialog med dig, hvis du ønsker det.

Effektiv markedsføring

 

Klik for at læse mere.

Hos Property Advice har vi vores egen marketingafdeling, hvilket giver os en betydelig fordel i at udføre vores salgsstrategier. Det kommer også vores kunder til gavn, da vi kan tilbyde skræddersyede markedsførings-løsninger, der er nøje tilpasset deres ejendom. 

Hvad siger kunden?

Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med Property Advice og den rådgivning, jeg modtog ved salget af et byggeprojekt bestående af 12 rækkehusgrunde med tilhørende totalentreprise i Valdemars Have, Voel. Hele processen blev håndteret meget professionelt, og jeg er imponeret over den korte tidsramme, det tog at identificere den rette køber og afslutte forhandlingerne.

Processen fra udarbejdelsen af salgsmaterialet til handlens fuldførelse var utrolig smidig. Inden for blot to uger fra udarbejdelsen af salgsmaterialet var køber allerede identificeret, og forhandlingerne var i gang. Jesper Pedersen fra Property Advice bearbejdede potentielle købere med omhu og fandt det bedste købsemne med de mest favorable vilkår.

For alle, der søger en pålidelig og effektiv rådgiver inden for ejendomsvurdering og salg, kan jeg varmt anbefale Property Advice.

Lars Pontoppidan

Udvikling, salg & erhverv | Levehuse A/S

Levehuse logo website

Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger en erhvervsejendom?


Når du står over for salget af en erhvervsejendom eller boligudlejningsejendom, er der flere vigtige faktorer at overveje for at sikre en succesfuld transaktion
.

Vurdering icon
Korrekt vurdering

En korrekt vurdering bør som udgangspunkt altid tage afsæt i en markedsanalyse, tilstandsrapport og ejendommens poteniale og muligheder.

Marketing icon
Effektiv markedsføring

Et professionelt og gennemtænkt salgsprospekt er ofte en nødvendighed for at afsætte sin ejendom. Materialet skal derefter kommunikeres ud til de rette målgrupper.

Jura ikon
Juridiske aspekter

Handel med fast ejendom har mange juridiske aspekter. Det er vigtigt at overholde alle relevante love og regler, herunder lokal lovgivning og byggetilladelser.

Vedligehold icon
Ejendommens tilstand

En veldokumenteret og velplejet ejendom sender et positivt signal til potentielle købere, og det kan øge dens attraktivitet på markedet. 

Værdioptimering icon
Værdi optimering

De fleste ejendomsinvestorer identificer altid udviklingsmulighederne når de foretager en investering. Fremhæv disse og maksimere ejendommens appel og tiltræk potentielle købere. 

Mægler icon
Professionel hjælp

Samråd med en erfaren ejendomskonsulent eller mægler er afgørende for at navigere gennem salgsprocessen med succes. Derudover kan de håndtere komplekse juridiske detaljer og dokumentation.

Skal vi hjælpe dig gennem dit ejendomssalg?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en udforpligtende snak omkring din aktuelle ejendomssituation, hvor vi drøfter dine muligheder.

Skriv til os her

Har du spørgsmål til salg af fast ejendom eller andre ting, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at sende os en besked via formularen herunder.

Vil du maksimere værdien af din erhvervsejendom ved salg?

Hos Property Advice specialiserer vi os i at levere værdiskabende rådgivning og skabe det optimale beslutningsgrundlag for en succesfuld salgsproces. 

Vi går skridtet videre ved at analysere og skille casen ad, opnå fuldt overblik over projektet og værdioptimere for at realisere det fulde potentiale i din erhvervsejendom. Ofte ser vi muligheder for at øge ejendomsværdien gennem tiltag som renovering, konvertinger til alternativ anvendelse eller udnyttelse af ubrugte arealer.

Salg af kontor

Skal dit kontor sælges med maksimal effektivitet og til den rette pris? Hos Property Advice har vi allerede hjulpet en lang række erhvervsdrivende og investorer med at få afsat deres kontorlokaler. Se et udpluk af kontorer til salg

Adgang til et erfarent team af erhvervsmæglere

Når du vælger Property Advice får du automatisk adgang til et dygtigt team af erhvervsmæglere og ejendomsrådgivere, herunder bygherrerådgivning og analysemedarbejdere med indgående kendskab til prisniveauer i dit lokalområde.

Når din erhvervsejendom er klar til salg, præsenterer vi dig for et gennemarbejdet salgsprospekt, som vi deler med relevante emner i vores netværk og køberkarotek, mens vores interne marketingafdeling formidler din ejendom bredt i de rette mediekanaler.

Annonceret eller diskret salg af din erhversejendom?

Vælg mellem vores annoncerede salgsstrategi, der åbner dørene for mange potentielle købere, eller en diskret salgsapproach, hvor din ejendom præsentereres for relevante emner efter dialog med dig.

Erfaring med salg af forskellige ejendomstyper

Property Advice kan bistå med at facilitere salg af en bred vifte af erhvervsejendomme:

  • Kontorejendomme
  • Butiksejendomme
  • Grunde og parcelhuse
  • Lager- og produktionslokaler
  • Boligudlejningsejendomme
  • Investeringsejendomme
  • Projektejendomme
  • Erhvervslokaler

Uanset hvilken type ejendom du ønsker at sælge, står vi klar til at leverer professionel rådgivning og proaktive salgstrategier.

Kontakt Property Advice i dag for en uforpligtende samtale, om hvordan vi kan hjælpe dig i mål med salget af din ejendom.