Om Property Advice

Vi har skabt den ejendomsrådgiver, vi selv ville vælge og med værdier, der gør en forskel.

Vi er uafhængige og vælger til hver opgave den tilgang og de samarbejdspartnere, som matcher opgaven bedst.

Derfor leverer vi hver gang den bedste rådgivning på markedet uanset geografi.

Vi er en del af udviklingen


Vi ser os selv som den kommercielle projektleder indenfor køb, salg og udvikling af ejendomme. Vi arbejder analytisk og systematisk, uanset om vi rådgiver en køber, en sælger eller en samarbejdspartner. Sådan bliver du en bedre investor sammen med os. 

Hos Property Advice er der ingen individuelle provisioner. Vi ved, at vi løfter bedst som et hold. Vi har en sportslig tilgang til ejendomsinvestering, og vores vindermentalitet skaber kun sund intern konkurrence. Hele teamet engagerer sig i hver sag. Derfor løser vi dem ofte hurtigere og leverer et bedre økonomisk udbytte til vores kunder, end vores konkurrenter gør.

Om os Pakhusene

Et netværk af dygtige folk

 

Allerede i elevatoren op til vores kontor på 10. sal i Pakhusene på Aarhus Ø. møder vi advokaten, arkitekten og ejendomsudvikleren. De er en del af vores netværk, som vi dagligt er i dialog med, når vi skal finde den næste køber til en ejendom, eller vi ønsker at udfordre vores syn på en sag.

Vi stræber ikke efter at være de eneste og samarbejder derfor gerne med andre dygtige folk, når vi mener, at det skaber værdi.

Skal du med på holdet?

 

Vi er altid på udkig efter talentfulde individer, der deler vores passion for ejendomme. Selvom vi måske ikke har slået en stilling op, der passer til din profil, opfordrer vi dig til at sende en uopfordret ansøgning.

Karriere Property Advice

PA Landbrug en del af Property Advice


I vores afdeling PA Landbrug hjælper vi med rådgivning, strategi, vurdering og formidling af landbrug i alle størrelser og produktionsformer - herunder bl.a. liebhaveri og jagtejendomme.

PA Landbrug
Skal vi indfri potentialet i din ejendom?

Hos Property Advice tror vi på, at vi ved en troværdig, personlig og engageret tilgang til vores kunder kan skabe mere end blot et kundeforhold. Vi tror på, at vi kan skabe et unikt og tillidsfuldt partnerskab, der bringer begge parter længere.