Kontakt

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan give dig råd til fast ejendom. Vores kontor ligger på Aarhus Ø., og du er også meget velkommen til at kigge forbi os til en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Allerede i elevatoren op til vores kontor på 10. sal i Pakhusene på Aarhus Ø. møder vi advokaten, arkitekten og ejendomsudvikleren. De er en del af vores netværk, som vi dagligt er i dialog med, når vi skal finde den næste køber til en ejendom, eller vi ønsker at udfordre vores syn på en sag.

Vi stræber ikke efter at være de eneste og samarbejder derfor gerne med andre dygtige folk, når vi mener, at det skaber værdi.

Vores ydelser

Mariane Thomsen Gade 2F, 10. 

8000 Aarhus C.

+4570224545

info@propertyadvice.dk

CVR: 42504017

Mød teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Heine Jensen

Property Advisor,

CEO, partner

 

Læs mere

Philip Eduard

Property Advisor,

Associeret partner

 

Læs mere

Kristian Jørgensen

Property Advisor, Diplomvaluar

Associeret partner

 

Læs mere

Martin Madsen

Property Advisor

 

Læs mere

Katrine Bjerre

Marketing Manager

 

Læs mere

Jesper Pedersen

Investment Analyst

 

Læs mere

Steffen Møller

Technical Advisor 

 

Læs mere 

Mille Søgaard

Contract Manager

 

Læs mere 

Tobias Valbæk

Legal Advisor

 

Læs mere 

Molly

Kontorhund

 

 

Skal vi indfri potentialet i din ejendom?

Vi arbejder som rådgivere, og hvad end vi beskæftiger os med en investor, en køber eller en sælger, arbejder vi analytisk og systematisk.

Hos Property Advice tror vi på, at vi ved en troværdig, personlig og engageret tilgang til vores kunder kan skabe mere end blot et kundeforhold. Vi tror på, at vi kan skabe et unikt og tillidsfuldt partnerskab, der bringer begge parter længere.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

PROPERTY_ADVICE_2220-3

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser. Vi sender nyhedsbreve ud et par gange hver måned. 

Tilmeld dig