Teknisk rådgivning til fast ejendom

Vores tekniske rådgivning breder sig ud over alle faser af et ejendomsprojekt lige fra den tidlige projektfase til 5 års gennemgang og generelt i forhold til drift og vedligeholdelse af fast ejendom. Vi har kundens behov i fokus og har altid for øje at skabe økonomisk værdi.

Teknisk rådgivning der skaber værdi

Vores tekniske rådgivning er nøglen til at maksimere potentialet i din ejendom. Fra første spadestik til langvarig drift og vedligeholdelse, tilbyder vi ekspertise og indsigt i alle faser af ejendomsforvaltning.

Med fokus på økonomisk værdiskabelse og gennemsigtighed skræddersyr vores tværfaglige hold af arkitekter, projektledere og erfarne Property Advisors løsninger til dine behov. Vi tager os af alt fra teknisk due diligence og udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesplaner til bygherrerådgivning og projektkoordination.

Uanset om du står overfor et ejendomssalg, udviklingsprojekt eller ønsker at optimere driften af din ejendomsportefølje, så har vi den nødvendige ekspertise for at kunne rådføre dig.

 

Teknisk Due Diligence

Når ejendomme skifter hænder, er det centralt for sælger og køber hurtigt at få skabt et overblik over ejendommens stand og dertilhørende muligheder og risici.

Property Advice tager altid udgangspunkt i en grundig besigtigelse af ejendommen indvendigt og udvendigt. Vi afdækker økonomiske muligheder og risici og udfærdiger dokumentationen − alt sammen inden for den tidsramme, der er nødvendig for at nå i mål til tiden.

Drifts- og vedligeholdelsesplan

Vores erfaring viser at en strategi og tidsplan for korrekt vedligeholdelse ofte fører til besparelser på 20-30 pct. af drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. 

Property Advice foretager altid en grundig tilstandsvurdering af ejendommen, og derudfra udarbejder vi strategien for fremtidigt vedligeholdelsesarbejde samt for den løbende drift. 

Planen skaber overblik over forventelige omkostninger, så der ikke opstår uønskede overraskelser. 

Bygherrerådgivning

Med bygherrerådgivning kommer du grundigt rundt om alle faser af en byggeprocessen, og du kan som bygherre føle dig helt tryg. Under alle faser vejleder vi på et solidt og veldokumenteret grundlag. 

Vi påtager os gerne koordineringsansvaret på tværs af projektet, og vores tilgang er en åben og tæt dialog. 

 

Etablering af altaner

Vi har ekspertisen til at gennemføre altanprojekter effektivt og med fokus på langsigtet værdiskabelse. Vores tilgang sikrer grundig tilstandsvurdering og en strategi for vedligeholdelse og drift.

Med vores tekniske rådgivning skaber vi klarhed og værdi i dine ejendomsprojekter, uanset hvilken fase du befinder dig i.

 

Vores ydelser inden for teknisk rådgivning

Teknisk Due DiligenceKlik for at læse mere.

Få et grundigt indblik i ejendommens tilstand og eventuelle risici før en transaktion. Vores tekniske due diligence sikrer, at du træffer velinformerede beslutninger om investeringer i fast ejendom.

Drifts- og vedligeholdelses
planKlik for at læse mere.

Skab besparelser og øget effektivitet. Vores planer identificerer vedligeholdelsesbehov, hvilket resulterer i optimeret ejendomsdrift og reducerede omkostninger.

Bygherre-
rådgivningKlik for at læse mere.

Få en pålidelig partner til at guide dig gennem alle faser af byggeprojekter. Vores erfarne bygherrerådgivere sikrer, at dit projekt udføres professionelt, inden for budgettet og til tiden.

Etablering af altanerKlik for at læse mere.

Øg ejendommens værdi og lejertilfredshed med etablering af altaner. Vores ekspertise sikrer, at altanprojekter udføres i overensstemmelse med lovgivning og med fokus på kvalitet og æstetik.

Arkitekt-
tegningerKlik for at læse mere.

Skab visionen for dit byggeprojekt med skræddersyede arkitekttegninger. Vores team omsætter dine ideer til professionelle og funktionelle designløsninger. Tegningerne kan leveres som målbare Revit-filer.

Opmåling og plantegningerKlik for at læse mere.

Få præcise opmålinger og plantegninger til din ejendom. Vores tjenester sikrer, at du har nøjagtige og opdaterede dokumenter tilgængelige for planlægning og administration.

Har du brug for teknisk rådgivning til fast ejendom?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en udforpligtende snak omkring din nuværende situation, hvor vi kan drøfter dine muligheder.

Skriv til os her

Har du behov for teknisk rådgivning eller andre ting, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at sende os en besked via formularen herunder.