En dag på byggepladsen i Sydhavnskvarteret

 

For nylig havde vi hos Property Advice den spændende mulighed for at træde ind i hjertet af en af de mest visionære byudviklingsprojekter i Aarhus, Sydhavnskvarteret. Turen gav os indblik i, hvad projektet indebærer, og lod os mærke den entusiasme og det formål, der ligger bag.

Inviteret af A. Enggaard tog Property Advice på en eksklusiv rundvisning i det, der snart bliver et pulserende nyt centrum for Aarhus - et samlingspunkt for kultur, erhverv, uddannelse og ikke mindst innovation. Iført sikkerhedsudstyr nåede vi op på 18. etage af det kommende business-tower, Akson, hvor udsigten og fremtidsvisionerne tog pusten fra os.

Sydhavnskvarteret sigter mod at blive et nyt centrum for Aarhus, hvor borgere og erhvervslivet kan mødes. Med elementer som Akson-tårnet, caféer og grønne områder, har projektet til formål at forvandle Sydhavnens tidligere industriområde til et levende byområde.

Under rundvisningen præsenterede Peter Thorsgaard fra A. Enggaard os for den omfattende udviklingsplan. Vi lærte om ambitionerne om at integrere kultur, erhvervsliv og socialt engagement i et tæt samspil, der skal gavne hele byen. Det er særligt interessant, hvordan projektet ikke blot tager sigte på at skabe rum for erhverv og kultur men også tænker socialt udsatte ind i det nye område.

 

Rundtur på Sydhavnskvarteret (4)

 

Vores dag på byggepladsen sluttede med en følelse af forventning og spænding for, hvad det nye kvarter vil bringe til Aarhus. 

For os hos Property Advice er det en ære at kunne følge et så betydningsfuldt projekt tæt og videreformidle dets potentiale. Vi ser frem til at se Sydhavnskvarteret vokse og udvikle sig, og vi glæder os over de muligheder, det vil bringe til Aarhus' borgere og erhvervsliv.

Læs mere om projektet

 

Rundtur på Sydhavnskvarteret (5)
Rundtur på Sydhavnskvarteret (7)
Rundtur på Sydhavnskvarteret
Rundtur på Sydhavnskvarteret (6)
Rundtur på Sydhavnskvarteret (3)
Rundtur på Sydhavnskvarteret (2)