Vi giver råd til

fast ejendom.

Hos Property Advice er det vores mission, at du får det optimale udbytte, hvad end du skal sælge, udvikle eller investere i ejendomme.

Se aktuelle ejendomme

Lad os hjælpe dig

Investering

Vi giver dig tryghed, når du vil investere og rådgiver etablerede såvel som nye investorer omkring handelsværdi, lejeniveauer, afkastkrav og alternative investeringsmuligheder.

Læs mere

Salg

Vi sælger din ejendom til den rigtige pris. Vi vurderer og sælger alle typer af erhvervsejendomme ved at afdække det fulde potentiale, synliggøre udbyttet af investeringen og matche med den rette køber.
Læs mere

Udvikling

Vi afdækker potentialet og viser vejen til at indfri det, når du vil udvikle en erhvervsejendom, boligejendom eller et nyt byområde. Vi koordinerer lokalplansarbejde og budgetterer forventet omkostning og salgsværdi.
Læs mere

Domicil/lejemål

Vi bistår med behovsafdækning, søgeproces og et professionelt beslutningsgrundlag, så I kan bevare fokus på driften af jeres virksomhed. Vi matcher ledige lejemål med virksomheders behov.
Læs mere

Vurdering

Vi leverer en professionel vurdering, så I kender den rigtige værdi af jeres ejendom. Vurderingen er relevant f.eks. til årsregnskab, skat, generationsskifte og til at bistå overvejelser om salg.
Læs mere

Rådgivning

Spar tid, penge og unødvendige ærgelser ved at få en kompetent byggeteknisk rådgivning. Vi laver tilstandsrapport ifm. due diligence, bygherrerådgivning, projekt-rådgivning og myndighedsbehandling.
Læs mere

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

Tilmeld dig

Vi er en del af udviklingen

Vi har skabt den ejendomsrådgiver, vi selv ville vælge og med værdier, der gør en forskel. 

Vi er uafhængige og vælger til hver opgave den tilgang og de samarbejdspartnere, som matcher opgaven bedst. Derfor leverer vi den bedste rådgivning på markedet uanset geografi.

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Med vores mangeårige erfaring gør vi de ting, vi selv tror på – og som, vi mener, bringer det fulde potentiale frem hos hver og en af vores kunder.

Vores ydelser