Salg

Vi sikrer den rette prissætning, når du vil sælge. Det gør vi ved at afdække potentialet i ejendommen og ved at give dig adgang til vores store netværk af potentielle købere. 

 

Vi sikrer dig værdiskabende rådgivning, så du får et veldokumenteret beslutningsgrundlag i salgsprocessen. Vi skiller casen ad, opnår fuldt overblik over projektet – og værdioptimerer, så du indfrier det fulde potentiale i din ejendom. 

Ofte ser vi, at der er mulighed for at optimere ejendomsværdien ved at udføre tiltag, der imødekommer behovet ude i markedet. Det kan være, at du højner værdien gennem renovering, konvertering til anden anvendelse eller ved at tage ubrugte arealer i brug.

Hos Property Advice får du adgang til et hel team af erfarne ejendomsrådgivere, der ud over vores dygtige property advisors tæller alt fra en bygherrerådgiver til en analysemedarbejder, der sikrer indgående kendskab til de aktuelle prisniveauer for dit lokalområde. 

Når din ejendom er klar til at blive sat til salg, præsenterer vi den for relevante emner i vores netværk. Derudover har vores marketing manager stor erfaring med at segmentere annoncering mod den rette målgruppe. 

Kontakt os

Ønsker du et diskret salg? 

Vi sælger en stor del af vores ejendomme off market og har derfor gode erfaringer med at sikre dig en diskret handel. 

Vi har et stort netværk af potentielle investorer, og vi præsenterer kun din ejendom eller portefølje for relevante emner, der afstemmes i dialog med dig, hvis du ønsker det.

Derudover har vi mulighed for at markedsføre din sag med få udvalgte informationer, således at diskretionen bibeholdes, mens vi når ud til en bredere gruppe af potentielle købere. 

På den måde sikrer vi et effektivt og diskret salg.

Lad os tage en snak om dine muligheder. 

33

Kom forresten i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

 

Tilmeld dig