Investering

Med Property Advice som rådgiver hjælper vi dig i mål med at indfri det fulde potentiale af din ejendomsinvestering. Vi har aktuel indsigt i markedet, og vores kommercielle erfaring kommer dig tilgode, så du undgår uforudsete udgifter og får det afkast, du er sat i udsigt.

Vi arbejder hele tiden på at hjælpe investorer med attraktive afkast, der stemmer overens med den enkelte investors ønske til risici og pris.

Vi udbyder ligeledes attraktive projekter på vegne af landets investorer. Nogle af dem kan du se her på siden - andre sælger vi mere diskret. Kontakt os derfor altid med dine ønsker. 

Se aktuelle ejendomme

Kigger du allerede på en konkret ejendom?

Hos Property Advice tilbyder vi værdiskabende rådgivning, der anskueliggør potentialet ved en konkret ejendomsinvestering. På den måde får du det fulde overblik over investeringen, og du undgår faldgruber og uforudsete udgifter.

Vi hjælper dig på vej uanset, hvor langt du er i købsrejsen, og tilbyder bl.a. teknisk due diligence, myndighedsbehandling og  udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesbudget.

Læs mere om teknisk rådgivning

 

26

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

 

Tilmeld dig