Vi er en del af udviklingen

Vi har skabt den ejendomsrådgiver, vi selv ville vælge og med værdier, der gør en forskel.Vi er uafhængige og vælger til hver opgave den tilgang og de samarbejdspartnere, som matcher opgaven bedst. Derfor leverer vi hver gang den bedste rådgivning på markedet uanset geografi.

 

Vi ser os selv som den kommercielle projektleder indenfor køb, salg og udvikling af ejendomme. Vi arbejder analytisk og systematisk, uanset om vi rådgiver en køber, en sælger eller en samarbejdspartner. Sådan bliver du en bedre investor sammen med os. 

Hos Property Advice er der ingen individuelle provisioner. Vi ved, at vi løfter bedst som et hold. Vi har en sportslig tilgang til ejendomsinvestering, og vores vindermentalitet skaber kun sund intern konkurrence. Hele teamet engagerer sig i hver sag. Derfor løser vi dem ofte hurtigere og leverer et bedre økonomisk udbytte til vores kunder, end vores konkurrenter gør.

Vores ydelser

Skal vi indfri potentialet i din ejendom?

Vi arbejder som rådgivere, og hvad end vi beskæftiger os med en investor, en køber eller en sælger, arbejder vi analytisk og systematisk.

Hos Property Advice tror vi på, at vi ved en troværdig, personlig og engageret tilgang til vores kunder kan skabe mere end blot et kundeforhold. Vi tror på, at vi kan skabe et unikt og tillidsfuldt partnerskab, der bringer begge parter længere.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

4

Mød teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme.


Find alle medarbejdere her

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

 

Tilmeld dig