Thomas Helbo

Marketing Manager, Cand. merc.

 

Om Thomas Helbo

 

Thomas er vores erfarne markedsførings-, branding- og PR-guru hos Property Advice. Med en cand.merc. i Marketing fra Aarhus Universitet har han opnået en solid akademisk baggrund inden for sit felt. Allerede mens han studerede, arbejdede Thomas med salg af sportsvogne til high-end markedet, hvilket gav ham en dyb forståelse for high-end segmentet.

Efter sin uddannelse har Thomas arbejdet som Google Ads Manager hos et produktionsfirma specialiseret i industrifjedre, hvor han var ansvarlig for at optimere virksomhedens Google Ads-kampagner og øge synligheden online. Han fortsatte sin karriere som marketingsansvarlig hos et dansk designhus, hvor han stod i spidsen for udviklingen og implementeringen af marketingsstrategier. 

I sin seneste stilling har Thomas opbygget en betydelig ekspertise inden for ejendomsbranchen. Her har han i en årrække arbejdet med markedsføring af udlejningsejendomme hos en af Danmarks største private ejendomsudviklere. Denne erfaring har givet ham en dyb indsigt i ejendomsmarkedet samt evnen til at skabe målrettede markedsføringskampagner for at tiltrække ejendomsinvestorer, lejere og fremme ejendomsvækst. 

Udover sit arbejde er Thomas en aktiv og engageret person, der værdsætter en sund og aktiv livsstil og gerne tilbringer sine aftener i det lokale fitnesscenter. Han deler sit liv med sin kæreste og deres lille hund i Aarhus N.

Specialist i

Markedsføring

Strategi

PR

CRM

Web