Jesper Pedersen

Investment Analyst

+4531511192

jbp@propertyadvice.dk

Følg ham på LinkedIn

 

Jesper beskæftiger sig med analysearbejde, herunder business cases, der bygger på relevante benchmark på referencesager og markedssituationen. 

Han er uddannet Cand.merc.iec fra Aarhus Universitet, og allerede under sin studietid blev han ansat hos Property Advice som studentermedhjælper.  

I dag har Jesper specialiseret sig i projektarbejde med lokalplaner til etablering af rækkehuse. Arbejdet med lokalplaner har også givet Jesper stærke kompetencer til at finde egnede erhvervsgrunde til at opføre domiciler til virksomheder. 

I arbejdet med vurderinger er Jesper med til at udvikle de rette redskaber til hele teamet, som kobler relevant data fra flere leverandører, så vi sikrer et nuanceret billede af det aktuelle marked. 

Privat er Jesper en garvet jæger, og hans jagttrofæer er hentet hjem både i Danmark og i udlandet. Han bor i Aarhus med sin kæreste og deres lille søn. 

Mød hele teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Se hele teamet

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser. 

Tilmeld dig