Simon Victor Bachman

Property Advisor

+4531232647

sb@propertyadvice.dk

Følg ham på LinkedIn

 

Simon kommer med solid erfaring inden for forretningsudvikling og har bl.a. stiftet og solgt flere virksomheder. 

Hos Property Advice beskæftiger han sig primært med boligudlejningsejendomme, hvor han bygger bro mellem alle involverede parter og sikrer størst muligt udbytte. 

Derudover håndterer Simon domicilsøgninger for små som store virksomheder, der har behov for nye lokaler - lige fra behovsafdækning til søgefase, forhandling og indflytningsplaner. 

Simon er uddannet Cand.merc og har også taget en del af sin uddannelse i Californien i USA. Allerede under studietiden interesserede han sig for iværksætteri, og han blev bl.a. præmieret med en akademisk pris for sit arbejde med entrepreneurship. 

Privat bliver tiden brugt på renovering af et hus i Egå og ture på racercyklen - gerne i følgeskab med forskellige netværksgrupper. 

Simon besidder et stort konkurrence-gen, som allerede fra barns ben ledte til en elitekarriere inden for motocross, hvor han var Team Danmark-kører. I dag mærker kunder og kolleger genet i hans arbejde med sager, hvor alle udfordringer tages op med stor vindermentalitet.  

Mød hele teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Se hele teamet

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

Tilmeld dig