Web_lilletop

SALG
Rødkildevej 6,
8660 Skanderborg

"Rødkildegaard" er ejendommen for den kræsne køber


 

+ 43,30 ha. jord

+ Blanding af skov, marker, frugtplantage og bakker

+ Oase af natur 

Fakta om ejendommen

Energimærke: C
Boligareal: 235 m
Øvrige bygninger: 842 m2
Grundareal: 43,30 ha. 
Kontantpris 13.500.000 kr.

Hent prospekt

Midt i naturen ligger denne perle af en ejendom 

Denne firlængede ejendom ligger i noget af Danmarks smukkeste natur tæt på Mossø. Bygningerne er placeret midt i en oase af natur, i det bakkede landskab, med en skøn blanding af skov, marker og bakker helt ind og op af ejendommen.

Placeringen er helt unik, i forhold til at føle sig i sin egen verden og alligevel med en central beliggenhed, der gør, at der er utrolig mange eftertragtede arbejdspladser inden for en acceptabel transporttid. Friskolens bus henter gerne børn i landsbyen.

Bygningerne er en typisk firlænget landbrugsejendom med lang-hus, hvor produktionsbygningerne er bygget som en samlet enhed i år 1900, og stuehuset i 1912. Derfor er selve rammen meget harmonisk, og taget arealets størrelse i betragtning, ikke urimeligt stort bygningssæt, hvilket gør det hele overkommeligt og anvendeligt, som landbrugsejendom eller blot bygningssæt til skovbruget.

Ejendommens natur areal på ca. 12 ha. ligger rundt om bygningerne som en smuk indre og ydre ramme og produktionsarealet på ca. 31 ha. ligger samlet i forlængelse heraf. Derfor kan anvendelsen være at plante skov, eller fortsætte med landbrugsdrift, alt efter hvad køber ønsker.

Denne ejendom er for den kræsne køber, der vil have en ualmindelig beliggenhed, max natur og gode naboer på behørig afstand.
Skanderborg og E45 er indenfor få minutter.

Hent prospektet via formularen her på siden og modtag salgsprospekt med alle relevante detaljer. 

Elsemaria, web sager

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores ansvarlige landbrugsmægler på sagen:


Elsemaria C. Andersen

+45 2482 6899

ea@propertyadvice.dk 

Billeder