PA Landbrug skaber værdi for jeres landbrug

Hos PA Landbrug hjælper vi med rådgivning, strategi, vurdering og formidling af landbrug i alle størrelser og produktionsformer - herunder liebhaveri og jagtejendomme. 

Skal vi hjælpe dig? 

 Kontakt os     Ejendomme

Hvem er vi? 

Med kombinationen af praktisk erfaring med landbrug og stor indsigt i markedet for landbrugsejendomme og vurderinger er vi hos PA Landbrug godt klædt på til at yde værdiskabende rådgivning, hvad end du går med overvejelser om salg eller har brug for en sparringspartner til at udvikle landbruget i en mere rentabel retning.  

Det er relevant for de landbrugsejendomme, der har mulighed for udvikling i forhold til udstykning af jord til boliger, erhverv, energijord eller skovrejsning, der alternativt kan omsættes til andre formål.

Vi har fokus på at opnå det fulde potentiale for alle dem, vi samarbejder med - hvad end det er dig, der skal sælge din jagtejendom eller dig, der står over for et generationsskifte af en større bedrift.

Ejendomme til salg hos PA Landbrug

Se aktuelle ejendomme

Hvad kan vi hjælpe dig med? 

Salg af landbrugs-ejendomme

Vi sælger jeres ejendom til den rigtige pris. Vi vurderer og sælger under diskret salg alle typer af landbrugsejendomme i hele landet. I får adgang til vores aktive netværk af potentielle købere, og vi hjælper med at afdække den rette strategi for en ideel salgsproces.


Læs mere

Fra livsstil til profitabel virksomhed

Med afsæt i en nærværende behovsanalyse og en besigtigelse af jeres ejendom udarbejder vores afdeling for landbrug en vurdering med screening af ESG og afdækning af ejendommens øvrige potentiale. Med en synlig strategi styrker I også jeres position over for finansieringsinstitutter og offentlige myndigheder.
Læs mere

Deltagelse i gårdråd og advisory board

Der er mange elementer, en landmand skal sikre, når han vil udvikle eller afvikle sin virksomhed. Vi yder nærværende rådgivning til jeres gårdråd eller advisory board og bidrager med mange års erfaring fra landbrugsdrift, grøn omstilling og generationsskifte.


Læs mere

Ejendoms-vurdering efter jeres behov

Vi hjælper jer med at kende værdien af jeres landbrugsejendom. Vurderingen er relevant f.eks. til årsregnskab, generationsskifte, finansiering hos banken eller til at bistå overvejelser om salg. Vores arbejde tager afsæt i en grundig besigtigelse af ejendommen og en nærværende dialog med jer.

Læs mere

Potentialet ved VE-jord

VE-jord er et meget varmt emne for tiden, og interessen fra energiselskaber og udviklere er stor. Hvad er den reelle værdi af din jord, og hvordan sikrer du dig trygheden for, at du sælger eller udlejer på de rigtige vilkår? PA Landbrug hjælper dig med at få det rigtige udbytte. Vi er også opmærksomme på, at du ikke bliver bundet af en urealistisk aftale.
Læs mere

Ny lovgivning og krav til ESG har betydning for jeres landbrug

Vi hjælper jer med en konkret og eksekverbar strategi, så I overholder gældende krav og samtidig skaber værdi for jeres virksomhed. 

Se mere her. 

Solid erfaring med landbrug

Elsemaria Andersen er ansvarlig for virksomhedens landbrugsafdeling, der tager sig af alt fra vurdering, rådgivning, strategi og formidling af landbrugsejendomme. 

Hun har bred erfaring med landbrugssektoren, er uddannet landbrugsmægler, profil i ledelse og er generelt formet af landbruget. 

Hun har bl.a. været vurderingschef for et af landets største kreditinstitutters landbrugsafdeling, og erfaringen derfra anvender hun i dag i arbejdet med værdiansættelse af landbrugs- og naturejendomme her hos PA Landbrug.

Elsemarias fokus er den enkelt landbruger og den enkelte virksomhed. Hun bidrager til at gøre forandring og omstilling enkelt for virksomheden. 

Derudover har hun specialiseret sig i grøn omstilling af landbrugssektoren, hvor hun bl.a. rådgiver om potentialet ved aktuelle klimakrav og ESG. 

Kontakt Elsemaria her. 

Web_kontakt_Elsemaria

Mød teamet bag PA Landbrug

Hos PA Landbrug møder vi dig i øjenhøjde. Vi er jordnære og har en stor passion for landbruget, som flere af os er formet af gennem hele vores karriere.

Vi har fokus på at opnå det fulde potentiale for dem, vi samarbejder med - hvad end det er dig, der skal sælge din jagtejendom, animalsk produktion, VE-jord eller dig, der står over for et generationsskifte af en større bedrift.

Alt vores arbejde tager afsæt i en grundig dialog, så vi kender dine behov - og dernæst besigtiger vi din ejendom, så vi har det bedste udgangspunkt for at vurdere potentialet.

Hvad end sagen er stor eller mindre, er vi engagerede og arbejder for at indfri dine forventninger samt at skabe en nærværende oplevelse.

Mød teamet her.