PA Landbrug skaber værdi for jeres landbrug

Hos PA Landbrug hjælper vi jer med rådgivning, strategi, vurdering og formidling af landbrug i alle størrelser og produktionsformer - herunder liebhaveri. 

Hvad kan vi hjælpe dig med? 

Salg af landbrugs-ejendomme

Vi sælger jeres ejendom til den rigtige pris. Vi vurderer og sælger under diskret salg alle typer af landbrugsejendomme i hele landet. I får adgang til vores aktive netværk af potentielle købere, og vi hjælper med at afdække den rette strategi for en ideel salgsproces.Læs mere

Fra livsstil til profitabel virksomhed

Med afsæt i en nærværende behovsanalyse og en besigtigelse af jeres ejendom udarbejder vores afdeling for landbrug en vurdering med screening af ESG og afdækning af ejendommens øvrige potentiale. Med en synlig strategi styrker I også jeres position over for finansieringsinstitutter og offentlige myndigheder.
Læs mere

Deltagelse i gårdråd og advisory board

Der er mange elementer, en landmand skal sikre, når han vil udvikle eller afvikle sin virksomhed. Vi yder nærværende rådgivning til jeres gårdråd eller advisory board og bidrager med mange års erfaring fra landbrugsdrift, grøn omstilling og generationsskifte.


Læs mere

Ejendoms-vurdering efter jeres behov

Vi hjælper jer med at kende værdien af jeres landbrugsejendom. Vurderingen er relevant f.eks. til årsregnskab, generationsskifte, finansiering hos banken eller til at bistå overvejelser om salg. Vores arbejde tager afsæt i en grundig besigtigelse af ejendommen og en nærværende dialog med jer.

Læs mere

Ny lovgivning og krav til ESG har betydning for jeres landbrug

Vi hjælper jer med en konkret og eksekverbar strategi, så I overholder gældende krav og samtidig skaber værdi for jeres virksomhed. 

Se mere her. 

Solid erfaring med landbrug

Elsemaria Andersen er ansvarlig for virksomhedens landbrugsafdeling, der tager sig af alt fra vurdering, rådgivning, strategi og formidling af landbrugsejendomme. 

Hun har bred erfaring med landbrugssektoren, er uddannet landbrugsmægler, profil i ledelse og er generelt formet af landbruget. 

Hun har bl.a. været vurderingschef for et af landets største kreditinstitutters landbrugsafdeling, og erfaringen derfra anvender hun i dag i arbejdet med værdiansættelse af landbrugs- og naturejendomme her hos PA Landbrug.

Elsemarias fokus er den enkelt landbruger og den enkelte virksomhed. Hun bidrager til at gøre forandring og omstilling enkelt for virksomheden. 

Derudover har hun specialiseret sig i grøn omstilling af landbrugssektoren, hvor hun bl.a. rådgiver om potentialet ved aktuelle klimakrav og ESG. 

Kontakt Elsemaria her. 

Web_kontakt_Elsemaria