Kristian Jørgensen

Property Advisor, Diplomvaluar
Ass. Partner

+4520966123

kj@propertyadvice.dk

Følg ham på LinkedIn

 

Med sine mange år i branchen har Kristian oparbejdet stor erfaring med alt fra projektudvikling til mere klassiske handler af boligudlejningsejendomme. 

Hos Property Advice breder hans arbejde sig ud op projektudvikling, syn og skøn, vurderinger, salg, køber- og lejerrådgivning samt asset management. 

Han er uddannet diplomvaluar og forestår dermed vurderinger inden for alle ejendomssegmenter, heriblandt vurderinger af andelsboligforeninger. 

Derudover er Kristian co-founder af Aarhus Real Estate Network, som er en social og professionel netværksgruppe på tværs af hele ejendomsbranchen, der blev stiftet i 2017 og i dag har over 135 aktive medlemmer.

Privat er Kristian bosat på Aarhus Ø. med sin kæreste. Han tager gerne en udfordring op blandt andre crossfittere, ligesom han gerne mødes med forskellige netværksgrupper til et spil padel. 

 

Mød hele teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Se hele teamet

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

Tilmeld dig