Katrine Bjerre

Marketing Manager

+4523321512

kb@propertyadvice.dk

Følg hende på LinkedIn

 

Katrine er Marketing Manager og ansvarlig for den overordnede brandstrategi og de samlede markedsføringsaktiviteter hos Property Advice. Derudover sidder hun med i bestyrelsen og tager del i den overordnede strategiske retning for virksomheden. 

Hun er uddannet journalist og har bl.a. arbejdet hos et af landets største erhvervsmedier, hvor hun primært dækkede områder om investering og økonomi. Siden har hun bevæget sig væk fra klassisk journalist og har i en årrække beskæftiget sig med marketing og forretningsudvikling. 

Katrine har været marketingansvarlig hos en af landets største ejendomsinvestorer, der investerer på vegne af formuende danskere. Hun kommer senest fra en stilling som marketingrådgiver hos en større erhvervsmæglerkæde, hvor hun bl.a. var ansvarlig for at etablere og drifte et internt analyse- og marketingbureau. 

Privat er Katrine en ihærdig vinterbader, helst med et par hurtige kilometer i løbesko til opvarmning. Hun er tidligere elitesvømmer, og hendes vintermentalitet har holdt ved lige siden, hvorfor hun har en sportslig tilgang til nærmest alt, hun gør. 

Mød hele teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Se hele teamet

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

Tilmeld dig