Hvem vi er

Property Advice består af 6 energiske nørder, som vil være bedst til ejendomsrådgivning. Vi elsker at arbejde med komplekse opgaver, som vi videreformidler i et let forståeligt sprog.

Hos os er en Property Advisor kompetent, flittig, mulighedssøgende og troværdig. Vi starter ikke dagen med morgensang - men vi hører gerne musik på kontoret. Vi er pænt klædt på - men er ikke for fine til at trække i gummistøvler og arbejdstøj på byggepladsen.

Vores baggrund som erhvervsmæglere bruger vi til alle ydelser inden for markedet for erhvervsejendomme: rådgivning, vurdering, salg og leje. Vores ambitioner rækker dog ud over den klassiske mæglergerning, og vi stræber efter et langt forhold til ejendommene og deres ejere. Derfor er vi med på hele rejsen fra strategi for udvikling til koordinering og eksekvering.

Netværk og viden er guld, derfor bruger og udvikler vi begge. Vi stræber ikke efter at være de eneste og de største. Hos os kommer kunden først og vi bruger aktivt vores gode forhold til andre mæglere og rådgivere for at løse kundens sag bedst muligt.

Hos Property Advice engagerer vi os i dine overvejelser, så du har det optimale beslutningsgrundlag for at lave en god investering.

Heine Jensen, CEO

HOS OS FÅR DU "RÅD TIL FAST EJENDOM"

Vi er et team af engagerede rådgivere primært med baggrund som erhvervsejendomsmæglere. Vi har specialiseret os i rådgivning til ejendomsejere, lejere og potentielle investorer af erhvervsejendomme. Vi motiveres af komplekse ejendomssager. Vi vurderer systematisk og analytisk: markedsværdi, afkastkrav, lejeværdi, udviklingspotentiale og omsættelighed.

Vores store netværk og engagement gør os også til den rette partner, når du skal sælge eller udleje din ejendom. Vi bruger aktivt vort netværk og nyder at samarbejde med andre formidlere.


Kontakt os

Investeringsejendomme

Nye domiciler

Vurdering af ejendomme