Elsemaria Andersen

Landbrugskonsulent

+4524826899

ea@propertyadvice.dk

Følg hende på LinkedIn

 

Elsemaria er ansvarlig for virksomhedens landbrugsafdeling, der tager sig af alt fra vurdering, rådgivning, strategi og formidling af landbrugs- og naturejendomme. 

Hun har bred erfaring med landbrugssektoren og har tidligere drevet sit eget landbrug med svineproduktion samt 220 ha jord.

Siden har hun uddannet sig til ejendomsmægler med speciale inden for landbrug.

Hun har solid erfaring med formidling og vurdering af planteavls-, svineproduktions-, mælkeproduktions, fjerkræsproduktions-, jagt og natur-, hesteejendomme samt godser og herregårde.

Tidligere har hun bl.a. været vurderingschef for landbrug hos Realkredit Danmark, og erfaringen derfra anvender hun i dag i arbejdet med værdiansættelse af landbrugs- og naturejendomme her hos Property Advice.

Derudover har hun specialiseret sig i grøn omstilling af landbrugssektoren, hvor hun bl.a. rådgiver om potentialet ved aktuelle klimakrav og ESG. 

Elsemaria har taget uddannelse inden for bestyrelsesarbejde og sidder i dag med i flere advisory boards, hvor hun bidrager med sine erfaringer inden for ledelse, strategi og virksomhedsdrift. 

Privat bor Elsemaria med sin mand på en slægtsgård som 8. led i familien. Hun er en kyndig jæger og bruger også gerne tid på haven. 

Mød hele teamet

Property Advice består af et mangfoldigt og engageret team af nørder. Vi kommer med forskellige baggrunde og har alle sammen dyb indsigt i markedet for erhvervsejendomme. 

Se hele teamet

Kom forrest i køen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre om nye ejendomme og aktuelle tendenser.

Tilmeld dig