Hvem vi er

Vi er nye, men med en masse erfaring. Property Advice består af 6 energiske nørder, som vil være bedst til ejendomsrådgivning. Vi elsker at arbejde med komplekse opgaver og give råd i et let forståeligt sprog.

Hos os er en Property Advisor kompetent, flittig, mulighedssøgende og troværdig. Vi starter ikke dagen med morgensang - men vi hører gerne musik på kontoret. Vi er pænt klædt på - men er ikke for fine til at trække i gummistøvler og arbejdstøj på byggepladsen.

Vores baggrund som erhvervsmæglere bruger vi til de kendte ydelser: vurdering, salg og leje. Vores ambitioner rækker dog meget længere og vi stræber efter et langt forhold til ejendommene og deres ejere, hvor vi er med på hele rejsen fra strategi for udvikling til koordinering og eksekvering.

Netværk og viden er guld, derfor bruger og udvikler vi begge. Vi stræber ikke efter at være de eneste og de største. Hos os kommer kunden først og vi bruger aktivt vores gode forhold til andre mæglere og rådgivere for at løse kundens sag bedst muligt.

Hos Property Advice engagerer vi os i dine ejendomsovervejelser. Vi giver dig svar og det optimale udbytte.

Heine Jensen, CEO

HOS OS FÅR DU "RÅD TIL FAST EJENDOM"

Vi er et team af engagerede rådgivere primært med baggrund som erhvervsejendomsmæglere. Vi har specialiseret os i rådgivning til ejendomsejere, lejere og potentielle investorer af erhvervsejendomme. Vi motiveres af komplekse ejendomssager. Vi vurderer systematisk og analytisk: markedsværdi, afkastkrav, lejeværdi, udviklingspotentiale og omsættelighed.

Vores store netværk og engagement gør os også til den rette partner, når du skal sælge eller udleje din ejendom. Vi bruger aktivt vort netværk og nyder at samarbejde med andre formidlere.


Tag kontakt

Investeringsejendomme

Nye domiciler

Vurdering af ejendomme